BIO Panela
Panela = zdravější slazení
PANELA vzniká ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizené cukrové třtiny, šetrným způsobem vysoušené a následně lehce drcené.
Panela (rapadura) svým vzhledem trochu připomíná hnědý třtinový cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem nic společného. Svým vzhledem panela připomíná třtinový cukr. Je čistým produktem, získaným bez použití chemických procesů. Díky tomu, na rozdíl od třtinového cukru, zachovává maximum živin původně přítomných ve třtinové šťávě, neopakovatelnou chuť, zlatou, třpytivou barvu, a „tekoucí“ strukturu drobných valounků. Má nižší glykemický index než cukr.
Jedná se o přirozené, 100% přírodní a navíc bezlepkové sladidlo. Výborný přírodní zdroj energie.
Proč používat panelu místo cukru?
- Panela je 100% přírodní sladidlo
- Proces výroby je šetrný – bez použití chemických látek
- Zachovává si maximum živin
- Má neopakovatelnou chuť a vůni melasy
- Vhodný zdroj energie (posiluje organismus)
- Má zklidňující účinky + podporuje vykašlávání při nachlazení
Použití:
Jako všesdtranné sladidlo do nápojů, jídel, dětských kaší, marmelád a podobně. Rozpuštěním ve vodě s citrónem poslouží jako osvěžující a posilující nápoj.
Balení: 500 g
Země původu: Kolumbie
Složení:
Šťáva z cukrové třtiny – 100 %
Napsat recenzi
Vaše jméno a příjmení:Text recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže: